SON DAKİKA



Haber > Spor > Mitroglou için sıcak temas

Mitroglou için sıcak temas

28 Şubat 2015 Cumartesi - 15:18




Yunanistan ligindeki karışıklık golcü futbolcunun gözünü korkuttu... Trabzonspor Mitroglou’nun tapusunu Fulham’dan almak için harekete geçti.





Trabzonspor sezon başındaki büyük sevdasından vazgeçmiyor. Bordo-Mavili ekibin eski teknik patronu Vahid Halilhodzic’in veto etmesi nedeniyle gerçekleşmeyen Mitroglou transferi için yönetimin gemileri yaktığı öğrenildi. Ersun Yanal’ın da onayını alan yönetim yetenekli futbolcuyu sezon sonunda bünyesine katmak için şimdiden harekete geçmiş durumda. Olimpiyakos’ta kiralık olarak forma giyen ve Yunanistan ligindeki karışıklık nedeniyle gözü korkan Mitroglou’nun gelecek sezon farklı heyecanlara yelken açmak istediğini kulübü Fulham’a bildirdiği ortaya çıktı. Trabzonspor yönetiminin İngiliz kulübü ile sıcak temas sağlayarak Yunan futbolcuyu talep ettiği bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor yönetimi sezon başında Fulham’a 5 milyon euro bonservis bedeli önermiş, İngiliz kulübü bu teklifi kabul etmesine rağmen transfer Halilhodzic’in engeline takılmıştı. Trabzonspor yönetimi Waris’i sezon sonunda 6 milyon euroya elden çıkarıp 5 milyon euroya Mitroglou’yu renklerine bağlamayı amaçlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap