SON DAKİKA



Haber > Spor > Muhammet özür dileyince…

Muhammet özür dileyince…

27 Ekim 2016 Perşembe - 11:15




Geçen sezonun devre arasında 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödenerek Gaziantepspor’dan büyük umutlarla ve gol sorununu çözmesi için transfer e





Geçen sezonun devre arasında 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödenerek Gaziantepspor’dan büyük umutlarla ve gol sorununu çözmesi için transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Muhammet Demir, önce Akhisar Belediyespor, ardından da Galatasaray ile oynanan Süper Lig maçlarında 18’in dışında kalmıştı. Sezon başında ilk 11’de oynayan, sonra kulübede tutulan Muhammet’in bir anda tribüne çıkması herkesi şaşırtmıştı. Bunun sebebinin ise Akhisar Belediyespor maçından önce yapılan idmanda Teknik Direktör Ersun Yanal ile tartışmaya girmesi olarak gösterilmişti. 

VERİLEN ŞANSI YİNE KÖTÜ KULLANDI

Muhammet Demir’in daha uzun süre kadroya giremeyeceği ve devre arasında da satış listesine konulacağı iddia edilmişti. Ancak bu futbolcu, Yanal ile bir görüşme yaptı. Davranışının hatalı olduğunu dile getirdi, özür diledi ve affedilmesini istedi. Ersun Yanal’ın da bu gelişme üzerine her insanın bir kez affedilmeyi hak edeceğini belirterek, Muhammet Demir’i Çorum Belediyespor maçı kadrosuna dahil etti ve ilk 11’de de forma verdi. Ancak Muhammet, sahada kaldığı 120 dakika boyunca birçok topu ezerken, girdiği pozisyonlardan da yararlanamayarak kendisine verilen şansı kötü kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap