SON DAKİKA



Haber > Spor > Nasıl başlarsak öyle gider

Nasıl başlarsak öyle gider

15 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:17




Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcularını Kasımpaşa maçına motive ediyor. Deneyimli teknik adam, “Lige galibiyetle başlayarak geleceğe umutla bakmalı





Trabzonspor geri sayıma geçti. Ligin ilk maçında cumartesi günü seyircisinden yoksun Kasımpaşa’yı evinde ağırlayacak olan Bordo-Mavililer’de 3 puan hesapları yapılıyor. Futbolcularına ilk maçın önemini aşılayan Teknik Direktör Ersun Yanal, “İlk maçlar her zaman önemlidir. Çünkü alacağımız 3 puan hem lig başlangıcında bize moral verir hem de hedefledikleri yolda rakiplerimize iyi bir mesaj vermemizi sağlar. Bu nedenle, ne olursa olsun Kasımpaşa maçından mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız” diyerek onları zorlu mücadeleye motive ediyor. Takımda taşların tam olarak yerine oturmadığını ancak kısa sürede istenilen düzeye geleceklerini belirten deneyimli teknik adam, “İyi bir kadromuz var ve biz bunu en iyi şekilde işleyerek Trabzonspor’a gönül verenleri mutlu edecek bir yapıya dönüştüreceğiz. Bu nedenle hep diyoruz, sabır bu yolda bizim en büyük silahımız olacak.Taraftarlarımız bize inanacak, biz de onlara bekledikleri tepkiyi yeni sezonda vereceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap