SON DAKİKA



Haber > Spor > Nasıl bir halk koşusuydu?

Nasıl bir halk koşusuydu?

25 Şubat 2015 Çarşamba - 09:43








Adı ‘Halk Koşusu...’ Ancak ortada ne halk vardı, ne de koşacakları kucaklayan kimse... Dedik ya adı Halk koşusu diye... Pazar sabahı, yer sahil yolu. Saatler sekizi gösteriyor. Yolda sadece koşucular vardı. Nasıl halk koşusuysa, yol kenarında koşuyu izleyen, destekleyen, ne yazık ki bir tane halk göremedik. Sabahın köründe düzenlenen koşuda nasıl halk olsun ki? Kim adı halk koşusu olan bu koşuyu o saate koydu bilmiyoruz. Bütün halk evlerinde pazar keyfi yaparken, sen kalk “Sabah sekizde halk koşusu yapacağım” de. Sonra yazık günah değil mi o koşuculara. Koşmak için kaçta kalkacaklar, kaçta kahvaltı yapıp koşuya katılacaklar. Bunun hesabı yapılmış mıdır koşuyu düzenleyenler tarafından? Ha “Bizim sistemimiz bu” diyorsanız, buna da bizler, “Eyvallah” deriz.

KAYMAKAM EREN

Nede olsa Karadenizlidir. Karadeniz’in havasını koklayıp, suyundan içmiştir. Çalışkanlığı, doğallığı, dürüstlüğü, üretkenliği, yardımlaşıp paylaşması o genlerden geliyor olsa gerek. Of Kaymakamı Eren Aslan Artvin Şavşatlı’dır... Of’ta Kaymakamlık görevine başlayalı 3 yıla yakın bir zaman oldu. Süreç içerisinde Of halkıyla iç içe olup, onlardan birisi olarak dertlerine derman olmaya çalışmış ve halen de çalışmaktadır. Of’ta kısa sürede çok sevilip sayılan bir bürokrat konumuna gelmiştir. Aslan, sadece kaymakamlığın getirdiği sorumluluktan ötürü değil yaptığı hizmetler ile de Of’ta seviliyor.

Eren Aslan, sosyal alanlarda da önemli işlerin altına imza atmaktadır. Kendisine sunulan her sosyal projeyi elinden geldiğince desteklemektedir. Of’ta yapılan her sosyal projede kaymakam Aslan Eren’in imzası vardır. Bir kere Trabzonsporlu oluşu ve kaymakamı olduğu ilçenin takımı Ofspor’a önemli katkılar yapması Eren Aslan’a duyulan sevginin kat be kat artmasına vesile olan nedenlerin başında gelir.

Sporu çok seven ve sporu destekleyen bir kişiliği olan Kaymakam Aslan Eren haftanın bir gününde de maç oynamak için mutlaka kendisine zaman dilimi yaratır. Kısa sürede önemli başarılara imza atan kaymakam Aslan Eren’in yolunun açık olduğunu, kaymakamlıkta gösterdiği başarı ile çok kısa sürede taçlandırılacağına da inanıyoruz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap