SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne taraftar ne de tarih sizi affeder

Ne taraftar ne de tarih sizi affeder

03 Kasım 2015 Salı - 07:18




Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, kulübü kayyuma bırakmaya çalışanlara sert göndermede bulundu.





Söğüt, “1 ay sonra kongre olacak. Kişilerin hesaplaşma yeri genel kuruldur. Fakat şu anda Trabzonspor’u kayyuma bırakıp, Hacıosmanoğlu ve ekibini lekelemek için uğraşanlar, bunun hesabını camiaya veremezler” dedi

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı bir linç girişiminin olduğunu ancak bunu yapanların amaçlarına ulaşamayacağını ifade etti. ‘Derin Trabzonspor’ diye tabir edilen kişilerin kulübü kayyuma bırakmak için çırpınmalarının kulübe yapılan en büyük ihanet olduğunu dile getiren Adem Söğüt, sözlerini şöyle sürdürdü:

BURADA AMAÇ FARKLI

“Nuri Albayrak yönetimini ibra ettirmeyerek, Trabzon tarihine kara leke sürdüren ‘Derin Trabzonspor’ olarak tabir ettiğimiz kişiler, bugün de kulübü kayyuma bırakmak için aynı senaryoyu hayata geçirmeye çalışıyorlar. Trabzonspor’u küçültecek adımları atanlar bilsinler ki, onları ne taraftar ne de tarih affetmeyecektir. 1 ay sonra seçim var. Şimdi herkes hazırlığını yapsın, kozunu genel kurulda Trabzonspor’a ve Trabzonsporlulara yakışacak şekilde paylaşsın. Ama burada amaç farklı: Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu itibarsızlaştırmak.”

KÖSTEK OLUNUYOR

Şike sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ‘ben ne yaptıysam kulübüm için yaptım’ açıklamasından sonra Sarı-Lacivertli camianın, muhalefeti de dahil olmak üzere birlik içerisinde olup, başkanlarının arkasında durduklarını vurgulayan Söğüt, “Bugün Trabzonspor’a yapılan onca hatalara, ayak oyunlarına karşı Trabzon’da muhalefetin başkanın yanında olup, bu düzeni sonlandırmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmaması düşündürücü bir durum. Muhalefetin sadece köstek olması manidardır” dedi.

SADECE TOZUNU ALIR!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu yolda yalnız yürümeyeceğini vurgulayan Adem Söğüt, “Rüzgar nereden eserse essin, kayanın üzerinden alacağı sadece tozdur. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı yapılanlar ortadadır. Trabzonspor’a gönül verenler gerçekleri görüyor ve oynanan oyunların farkında. İbrahim Hacıosmanoğlu’na kendi adımıza bu yolda sonuna kadar destek olacağımızı söyleyebilirim. İnanıyorum ki sağduyulu Trabzonspor taraftarları da bizim gibi aynı görüşü paylaşıyor” dedi.

Sizin haddinize değil!

“‘Gerekirse hakem odalarını basarım’ diyebilecek kadar cüretkarlığı gösteren Aziz Yıldırım’a karşı hiçbir tepki gösterilmediği bir ortamda, Trabzonsporumuzun katledilmesine seyirci kalmayarak masaya yumruğunu vuran Hacıosmanoğlu’na her yönüyle saldırı olmasını kabullenemiyoruz. Karadeniz’de herkesin mecazi anlamda kullandığı bir kelimeyi alıp farklı yerlere çekip, başkanımızı itibarsızlaştırmaya çalışan ismini zikretmek istemediğim bir parti, öncelikle dağa zorla çıkarılan 14 yaşındaki kız çocukları hakkında konuşsun. Burada en son laf söyleyecek kişi sizsiniz.”

Organize işler bunlar!

Geçmiş yıllarda da Trabzonspor’a karşı her dönemde ayak oyunları ve hakem hataları olduğuna dikkat çeken Söğüt, “Ama bu dönemde olay artık hakem hatalarından çıkmış, tamamen kasıtlı bir organize oluşma başlamıştır. Bunun sebebi bence Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘şike süreci daha bitmemiştir. Yakında bütün gerçekler su yüzüne çıkacaktır’ açıklaması işleri bu raddeye getirdi. Üzüldüğümüz nokta da bazı Trabzonluların buna çanak tutmasıdır” dedi.

Avni Aker’de operasyona start verildi

Hakemlerin Trabzonspor’u devre dışı bırakmak için ellerinden geleni yaptığına dikkat çeken Söğüt, “Dikkatinizi çekerse evimizde oynadığımız 4 maçta kumpasa geldik. Buradaki asıl amaç; taraftarları galeyana getirip büyük olayların olması için sinsi planlar yapıldı. Bugünkü kahpe düzene 10 gömlek büyük gelen, susturmaya güçlerinin yetmediği gibi emek hırsızlarının yaptıkları ayak oyunlarına alet edemedikleri için İbrahim başkanı koltuktan indirme operasyonuna Avni Aker’de start veriliyor” dedi.

Kimse Trabzon’dan üstün değildir

“Futbolcuların hepsi parayı alırken profesyonel, davranışlara gelince bir amatör oluyorlar. Kimse Trabzonspor’dan üstün değildir. Rüyamızda göremeyeceğimiz paraları kazanıyorlar. Akşam eve gidip çoluk çocuğuyla yemek yiyorken, deplasmanda aç susuz bu takımın peşine gidip cebindeki son kuruşu Trabzonspor’u izlemek için bilete veren ve bu uğurda trafik kazalarında can veren taraftarı gözlerinin önüne getirsinler. Bu kadronun karşılığı bu futbol değildir.”

İbrahim Usta’yı yedirtmeyiz

“Şike olayının kapanmaması için TFF’de mücadele eden İbrahim Usta’ya karşı linç girişimi yapılmaktadır. Trabzonspor’un ve Anadolu kulüplerinin uğradığı haksızlıklara karşı dik duruş sergileyen İbrahim Usta, birileri gibi koltuk sevdalısı olmadığını bu süreçte göstermiştir. Taraftarlar olarak bizler Usta’ya karşı oyunların farkındayız. Gönül ister ki Trabzonspor kontenjanından TFF yönetimine giren Yaşar Aşcıoğlu da aynı hassasiyeti göstersin. “

Tek tek isimleri yazması manidar!

“Trabzonspor Gaziantepspor maçında yaşanan olayların ardından maçın gözlemcisinin PFDK’ya sevk ettiği bütün yönetim kurulunun hepsini tanıması ve isimlerini yazması çok manidardır. Trabzon’da Trabzonspor’la yatıp kalkanların bile yönetim kurulunda yer alanların isimlerini sayamayacağı bir ortamda gözlemcinin bütün yönetim kurulunun tek tek adıyla soyadıyla yazması bu oyunun bir parçası mıdır? Bunu da kamuoyunun dikkatine sunuyorum.”


Trabzon’a yakışanı yapsın!

Şota Arveladze’nin takım içerisinde otoriteyi daha iyi sağlaması gerektiğini ifade eden Söğüt, “Trabzonspor ismine yakışır şekilde sahaya çıkmasını bekliyoruz. Antep maçında hakem hataları had safhadadır ama Trabzonspor takımı da o kadroyla sahaya çıkacak takım değildir. Şota tercihlerinde dikkatli davranmalıdır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap