SON DAKİKA



Haber > Spor > Ne yazalım?

Ne yazalım?

20 Şubat 2015 Cuma - 10:06








Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendik, ligde liderin 14 puan gerisindeyiz, UEFA kupasına da havlu attık. Artık İtalya’ya, Sicilya adalarına tatile gideriz. Sakat, cezalı, UEFA’ya bildirilmeyen oyuncular... onlar işin bahanesi olamaz. Bir kere transfer edilen oyuncu sayısı ve onlara harcanan para olarak Türkiye rekoru kıran bir kulübüz. 30 transfer yapıp sahaya 14 kişiyle çıkıyorsan bunun adı kader olamaz, olsa olsa beceriksizlik, düzgün planlamama, işi bilmeme olur.

Maç için yazacak hiçbir şey yok. Napoli 30 dakikada istediğini aldı. Ondan sonra yan gelip yattı. İstese daha çok atardı. Son dakikalarda attığı golle işi garantiye aldı, bir de penaltı kaçırdı. Penaltı, yapılışıyla enteresandı. Fatih durup dururken ceza alanı dışına çıkan Napoli’li oyuncuyu tuttu, ceza sahasının içine çekerek penaltı yaptırdı. Burada Fatih’in beynini açıp incelemek lazım. Fatih’te ne türlü beyin var merak ediyorum. Hiç yoktan penaltı nasıl yaptırılır Fatih’e sormak gerekir. Ersun Yanal hafta boyunca ürettiği bahanelerle zaten maçı kaybettiğini belirtmişti.

Ama Ersun hoca bence çok şanslı bir hoca. Trabzonspor taraftarını sabrından dolayı tebrik etmek gerekir. Takım bu kadar kötü performansa ve kötü futbola rağmen halen taraftar tepkisini almıyorsa bunun kıymetini bilmeli. Ersun hoca bence bu sene Trabzonspor’a 1 gram katkı sağlamadı. Sezonu kapatmak üzere halen sahada bir organize futbol ortaya koymuş değil. Üç pas bile yapamıyor. Napoli’yi seyredince futbol nasıl oynanır, nasıl oynatılır bir kez daha görmüş olduk. Napoli takımı gözüne bant bağlasa bile Trabzonspor’u yener.

Çünkü kim, nerede, nasıl, ne olacağını çok iyi biliyorlar. Sanki birbirlerinin kokusunu alırcasına oynuyorlar. Bu tür takımları seyredince biz neden böyle bir takım kuramıyoruz diye hayıflanıyoruz. Daha ne yazsak hiçbir şey yok. Yönetimin eseri ortada, yapması gerekiyorsa bir an önce yapsın, bu taraftarları mutlu kılsın. Son olarak, tek teselli Trabzonspor taraftarı. Bu maçta gerçek taraftarlıklarını göstermeleri beni mutlu etti. Takım yenik durumda olmasına rağmen hiç susmadılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap