SON DAKİKA



Haber > Spor > Neden tek grup değil?

Neden tek grup değil?

06 Mart 2015 Cuma - 10:54








Trabzon Süper Amatör Küme play-off maçlarını izlemek için önceki gün Yavuz Selim sahasındaydık. İki grup halinde oynanan kümede play-off'a kalan takımlar Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. Maçların sonunda oynanan play-off'ta bir takım şampiyon olup BAL'a çıkacak. Diğer takımlar ise yine kendi aralarında oynamaya devam edecekler. Nasıl bir sistemse! Çoğu takım bu sistemin dışında kalıyor. Hadi burayı da geçelim. Süper Lig'de play-off'a kalmayan takımların ve haliyle onların oyuncularının durumu ne oluyor?

Baksanıza adamlar şubatta biten ligden sonra bir daha topa ayak değdirmek için Ağustos ayını bekleyecekler. Bir amatör oyuncu futboldan bu kadar uzak kalabilir mi? Böyle bir sistemin Trabzon futboluna katkıları ne olur? Bizim bildiğimiz kadar pek katkısı olmuyor da. Süper Amatör Küme'deki takımlar bir grupta toplanıp mücadele etseler, ligler mayıs ayına kadar sürse Trabzon futbolu için daha iyi olmaz mı? Çoğu amatör takımımız ve futbolcular bunu istiyor. İstemeyen veya bu sistemin sakıncalı olduğunu söyleyen kim veya kimler? Sistem gözden geçirilmeli....

MUTLU HOCANIN MESAJI

Dr. Mutlu Atagün'den bir mesaj aldık. Mesajında, Ersun Yanal'ın, Fenerbahçe'yi çalıştırırken "Ben doğuştan ve ezelden beri Fenerbahçeliyim" dediğini yazdı. Yanal şike yaptı diye Trabzonspor tarafından UEFA'ya şikayet edildiğini de belirtti. Mutlu hoca, böyle bir teknik adamın Trabzonspor'u çalıştırmasından dolayı kalbini kanattığını, Passolig kartı olmasına rağmen maçlara gitmeyeceğini de aktardı. Her şeye rağmen, Trabzonsporluluğunun katbekat artacağını, yürekten sevilen yavukludan vazgeçilmediği gibi Trabzonspor'dan da vazgeçmesinin mümkün olmadığını belirterek mesajını bitirdi. Bizler, Mutlu hocadan gelen iletiyi virgülüne noktasına dokunmadan sizlerle paylaştık. Takdir sizin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap