SON DAKİKA



Haber > Spor > Of grekli dersi aldı

Of grekli dersi aldı

08 Aralık 2015 Salı - 10:33




Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, “Yomra maçı bize ‘farkın ne olursa olsun, 90 dakika bitmeden maçın bitmeyeceğini’ göstermişti. Derince karşısında öne





Deplasmanda Derincespor'u 3-0 yenen Ofspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini belirten Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, "Bulduğumuz erken gollerle rakibimizin direncini kırdık. Üçüncü golün ardından Derincespor iyice oyundan düştü. Gollerimizin dışında, kaçırdığımız pozisyonlarla karşımızda duramayan Derincespor karşısında skoru daha farklı yapabilirdik fakat bizim için önemli olan galip gelmekti, nitekim başarılı da olduk" dedi. Yılmaz, baskı ve kontrollü oyunla sonuca gitmeyi başardıklarını kaydederek, "Yomraspor mağlubiyeti bize farkın her ne olursa olsun, 90 dakika bitmeden maçın bitmeyeceğini göstermişti. Derincespor karşısında öne geçmiş olmamıza rağmen temkini elden bırakmadık ve 3 puanı 3 golle aldık. Kazanmak güzel bir şey. Emeğimizin karşılığını aldığımızdan ötürü mutluyuz. Başarılı futbollarından ötürü de futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap