SON DAKİKA



Haber > Spor > Of'un hedefi büyüktür

Of'un hedefi büyüktür

26 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:31




Başkan Saral, kulübü düzlüğe çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, Of’a ve Ofspor’a yakışır bir ekip kurmayı planladıklarını söyledi.





Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Ofspor’da Başkan Olcay Saral, bugün gerçekleştirecekleri yıldönümü kutlamalarına tüm Ofluları davet etti. Başkan Saral, "Ofspor’un kuruluş yıldönümü münasebetiyle bugün bir gece düzenleyeceğiz. Bu birlik ve beraberlik gecemizde tüm Ofluları aramızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destekle daha iyi bir Ofspor yaratacağız" ifadelerini kullandı. Yeni sezonla ilgili çalışmalara başladıklarını ifade eden Saral, şöyle konuştu: "Teknik direktörümüz Tolgay Kerimoğlu ile yola devam ediyoruz. Önümüzdeki sezonun kadrosunu da gelecek günlerde oluşturmaya başlayacağız. Of’a ve Ofspor’a yakışır bir ekip yaratacağız. Bunun yanında kulübümüzü ekonomik anlamda düzlüğe çıkarma çalışmalarımız da devam edecek."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap