SON DAKİKA



Haber > Spor > Oğuzhan'a değer biçemiyorum

Oğuzhan'a değer biçemiyorum

13 Mayıs 2016 Cuma - 16:59




Teknik direktör Şenol Güneş’le birlikte bu sezon Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Oğuzhan Özyakup için başkan Fikret Orman, değer biçemediğini söyledi.





Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon takımı sırtlayan isimlerin başında gelen Oğuzhan Özyakup'a övgüler yağdırdı. Genç yıldıza gelen teklifleri şimdiye kadar geri çevirdiklerini dile getiren Orman, “Hedefimizi Şampiyonlar Ligi'nde başarı olarak koymuşsak elimizdeki iyi oyuncuları niye satalım. Aksine kadroya daha da takviyeler yapacağız, daha da güçlendireceğiz. Oğuzhan için belirlediğimiz 'bu rakam olursa illa satarız' diye düşündüğümüz bir rakam yok, değer biçemiyoruz çünkü" dedi. Oğuzhan'ın Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olmasını istediğini vurgulayan başkan Orman, "Ben Oğuzhan'ın Avrupa'nın sıradan takımlarına gitmesini istemem ve zaten izin de vermem. Ama Avrupa'nın bildiğimiz çok üst düzey bir takımından teklif alırsa gitmesi için yardım bile ederim" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap