SON DAKİKA



Haber > Spor > Olimpiyat fırtınası!

Olimpiyat fırtınası!

22 Ağustos 2015 Cumartesi - 22:08




Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor, Olimpiyat'tan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.





BEŞİKTAŞ: 1 - TRABZONSPOR: 2

Goller: Dk. 57' Quaresma (Beşiktaş), 53' Yusuf Erdoğan, 84' Erkan (Trabzonspor)

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Ramon Motta, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Trabzonspor: Onur, Luis Pedro Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kevin Constant, Stephane Mbia Etoundi, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Dame N'doye

 
***

- Karşılaşmada son düdük. Beşiktaş: 1 - Trabzonspor: 2 

- 90' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Salih, Beck'e yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

- 86' Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan'ın yerine Salih Dursun oyunda.

- 85' Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un yerine Kerim Frei oyunda.

- 84' Goool! Erkan. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın ceza alanına ortasında seken topu Gökhan uzaklaştırmaya çalıştı. Topu ceza alanı dışında kontrol eden Erkan'ın sol köşeye etkili ve sert şutunda top ağlarla buluştu.

- 83' Bir başka Trabzonspor atağında Medjani'nin pasında ceza alanına giren Yusuf'un sol çaprazdan kaleye şutunda iyi yer tutan Tolga topun sahibi oldu.

- 80' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

- 75' Bordo mavili ekipte ikinci oyuncu değişikliği. Özer Hurmacı'nın yerine Sefa Yılmaz oyunda.

- 74' Trabzonspor'da sakatlık yaşayan Okay Yokuşlu'nun yerine Carl Medjani oyunda.

- 73' Gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un pasında Cavanda topa gelişine vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

- 70' Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın yerine Necip Uysal oyuna dahil oldu.

- 66' Rakip yarı alanın ilk metrelerinde topla buluşan Gökhan, Mbia'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 63' Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un yerine Mario Gomez oyunda.

- 60' Beşiktaş'ta Quaresma, hakemin düdüğünden önce topu ceza alanına ortaladı ve sonra önce ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

- 57' Gol! Quaresma. Beşiktaş, beraberliği yakaladı. Sağ kanatta ceza alanı yakınlarından paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından topla buluşan Quaresma, orta şut karışımı bir vuruş yaptı. Top Onur'un bakışları arasında önce sol yan direğe çarptı ve ardından ağlara gitti.

- 53' Goool. Yusuf Erdoğan. Rakip yarı alanda sağ iç koridorda topla buluşan Mbia'nın ceza alanına yükselttiği topu N'Doye, sağ çaprazdaki Yusuf'a indirdi. Yusuf, ceza alanı içi sağ çaprazından karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

- 53' Beşiktaş'ta Andreas Beck, Constant'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

- 52' Gole yaklaşan taraf bu kez Trabzonpor oldu. Erkan'ın ceza alanı dışından kaleye şutunda top az farkla dışarıya gitti.

- 49' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Ceza alanı dışında topu alan Quaresma'nın ayağının dışıyla kaleye göndermek istediği top farklı şekilde dışarıya gitti.

- 47' Etkili gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Beck'in Cenk'e attığı pasta savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi. Bu arada Erkan Zengin sarı kart gördü.

- 45' Ricardo Quaresma, taç çizgisi yakınlarında Yusuf'a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

- 44' Trabzonsporlu oyuncuları etkili paslarla rakip ceza alanı yakınlarına kadar geldiler ama son olarak topla buluşan Yusuf için ofsayt bayrağı kalktı.

- 43' Kullanılan serbest vuruşta Quaresma'nın ceza alanına ortasında kaleci Onur topu kontrol etmeyi başardı.

- 42' Beşiktaş'ta Gökhan, Mustafa'dan sıyrılmak isterken yerde kalmasına rağmen pasını Olcay'a atmaya başardı ama hakem serbest vuruşu verdi. Beşiktaşlı oyuncular hakeme avantaj itirazında bulundu.

- 38' Beşiktaş atağında Oğuzhan, sol kanattan ceza alanına girdi ama tam şutunu çekeceği anda savunma yatarak Oğuzhan'ın şut çekmesine engel oldu.

- 33' Yusuf'un ceza alanına ortasında arka direk yakınlarında Okay'ın kafa vuruşunda top dışarıya gitti.

- 30' Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına sert ortasında Ersan'ın ters vuruşunda top kornere gitti.

- 29' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında savunmada Rhodolfo topu karşıladı.

- 27' Beşiktaş'ta Ersan, N'Doye ile yükseldiği kafa topu mücadelesinin ardından bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor. Oyun durmuş durumda.

- 24' Kullanılan serbest vuruşun ardından bu kez de Ramon Motta, Mbia'ya sert bir faul yapınca sarı kart gördü.

- 22' Bordo mavili ekipte Mbia, Olcay'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

- 20' Trabzonspor yarı alanında Beşiktaş atak yönüne göre sağ kanatta gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Cenk Tosun, Mustafa'ya faul yaptı.

- 15' Beşiktaş atağında Olcay, ceza alanı sağ yan çizgisi yakınlarına kadar gidip pasını Quaresma'ya verdi ama Quaresma, Constant'tan sıyrılamadı.

- 13' Bu kez sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın ceza alanına koşu yapan Olcay'a pasında son anda Constant araya girdi.

- 11' Kullanılan köşe vuruşunda Yusuf'un ön direk yakınlarına ortasında Mustafa'nın kafa vuruşunda top auta gitti.

- 8' Kullanılan serbest vuruşun ardından sol kanatta topla buluşan Özer'in ceza alanı dışından şutunda top kaleci Tolga'da kaldı.

- 5' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Quaresma'nın topuk pasında topla buluşan Motta'nın ceza alanına ortasında savunma topu taca gönderdi. Hızlı kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Quaresma, Mustafa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ama oyun devam etti.

- 2' Sol kanatta topla buluşan Quaresma, Cavanda'dan sıyrılıp son çizgi yakınlarına kadar gitti ama ceza alanına hareketlenmek isterken topu kaybetti.

-Ve karşılaşma başladı...

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap