SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu havaya girmeli

Ordu havaya girmeli

08 Nisan 2014 Salı - 11:06




Teknik Direktör Sözeri, Balıkesir karşısında alınan 1 puanın sevindirici olduğunu söyledi ve Süper Lig için camiaya çağrıda bulundu.





PTT 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve önceki akşam kendisiyle aynı puana sahip Balıkesirspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Orduspor’da alınan 1 puan sevinçle karşılandı. Mor-Beyazlılar’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, rakipleri karşısında oynanan futbol ve alınan puandan dolayı mutlu olduklarını söylerken, "Deplasmanda alınan bir puanı son derece önemsiyoruz. Bu puanın faydalarını ilerleyen zamanda göreceğiz" dedi. Karşılaşmanın tam bir final havasında geçtiğini belirten Sözeri, "İlk iki takım arasında yer alma iddiamız devam ediyor. 4 final maçımız daha kaldı. İlk ikiyi sonuna kadar kovalayıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızın da aynı inançla kalan maçlarımızda bize destek vermelerini bekliyorum. Bu nedenle tribünlerin dolmasını istiyoruz. Artık şehrin Süper Lig havasına girmesi gerekiyor" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap