SON DAKİKA



Haber > Spor > Orta alanda ayakta kalan zafere ulaşır

Orta alanda ayakta kalan zafere ulaşır

04 Eylül 2016 Pazar - 08:46




Teknik Direktör Ersun Yanal Osmanlıspor maçının şifresini verdi





PLANIMIZ BELLİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Osmanlıspor maçının şifresini verdi. Zorlu bir  mücadelenin kendilerini beklediğini dile getiren deneyimliteknik adam, maçı kazanmaları için orta alanda ayakta kalmaları gerektiğini futbolcularına anlatıyor.Rakibin orta alanda etkili isimlere sahip olduğunu vurgulayan Yanal, “Zaferin şifresi orta alan. Görünüyor ki bu bölgede büyük savaş yaşanacak. Bana göre orta alanda hakimiyet kuran istediğini alacak. Biz de tüm planlarımızı buna göre yapıyoruz” diye konuştu.

ÖNEMİ ORTADA

Osmanlıspor maçını geleceğe güvenle bakmaları için kazanmaları gerektiğini söyleyen Teknik Patron Ersun Yanal, “Bu maçta alınacak galibiyet oyuncularımız üzerinde önemli moral ve motivasyon  sağlayacaktır. Bu bilinçle Osmanlıspor karşısında son düdüğe kadar kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız” diye konuştu. Zorlu maçla birlikte galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirten Yanal, “Osmanlıspor maçıyla güzel yarınlara doğru yol almak istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap