SON DAKİKA



Haber > Spor > Öyle erken havlu atmak yok

Öyle erken havlu atmak yok

06 Ağustos 2015 Perşembe - 08:57




Genel Sekreter Güney, "İkinci maçta roller tamamen değişecek. Turu getirecek sonucu mutlaka elde edeceğiz. Avrupa yolculuğumuza emin adımlarla ilerley





MAZERET DEĞİL

Rabotnicki ile bugün zorlu bir 90 dakikaya çıkacak Trabzonspor’da Genel Sekreter Köksal Güney turdan emin. İlk maçta takım olarak beklenen sonucu elde edemediklerini vurgulayan Güney, rövanş maçında rollerin tamamen değişeceğini ifade etti. Güney, “İlk maçtaki ne oyundan ne de sonuçtan memnun değildik. Tabii ki eksiklerimiz vardı ama bu bizim için asla mazeret sayılmaz” diye konuştu.

GÜVENİMİZ TAM

“Trabzonspor ikinci maçta gerçek kimliğini sahaya yansıtarak Avrupa’daki yürüyüşüne devam  edecektir” diyen Güney, “İlk maçtan gerekli dersler çıkarıldı. Turu getirecek iyi oyunu ortaya koyup sonuca gideceğiz. Teknik kadro ve futbolcularımıza bu yolda sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.

Trabzonspor’un önceliği ligdir

Kulüp olarak her kulvarda iddialı olduklarını vurgulayan Köksal Güney, “Son iki sezonda olduğu gibi Avrupa’da Türkiye’yi ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim önceliğimiz ligdir. Tabii ki bunu söylerken ne Avrupa’yı ne de Türkiye Kupası’nı hedef dışına koymuyoruz. Trabzonspor yarıştığı her kulvarda iddialıdır. Yarışmacı ve inatçı kimliğini ortaya koyar. Bu gerçeği kimse inkar edemez” diye konuştu.


Tek derdimiz şampiyonluk

Taraftarların en büyük arzusunun lig şampiyonluğu olduğunu dile getiren Köksal Güney, “Biz de bu beklentileri karşılamak adına ligi diğer iki hedeften daha çok önemsiyoruz. 2010-2011 futbol sezonunu biz şampiyon tamamladığımızı kabul ediyoruz. Fakat 95-96, 2010-2011 sezonlarında yaşanan sendromların bir daha tekrarlanması için lig diğer hedeflerin önünde duruyor. Çünkü taraftarlarımız şampiyonluk istiyor. Biz de bu mutluluğu onlara yaşatmak istiyoruz. Tek derdimiz bu” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap