SON DAKİKA



Haber > Spor > Özdilek iskeleti kuruyor

Özdilek iskeleti kuruyor

12 Ağustos 2014 Salı - 12:09




Teknik direktör Mehmet Özdilek, “Lige hazır bir ekip olarak girmek istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarda futbolcularım ellerinden geleni yapıyor” dedi.





Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, sporcularının Avusturya kampında gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti. Özdilek, son oynanan KF Laçi hazırlık maçından sonra, “Hazırlık müsabakalarında skordan çok sergilenen futbol önemlidir. Sert ve sakatlamaya yönelik müdahaleler yapan bir rakip karşısında hem kazanıp hem de iyi mücadele etmek doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi. İskelet kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını belirten teknik patron Özdilek, “Müsabaka da eksik oyuncularımın dışında tüm futbolcularıma şans vererek son durumlarını görme fırsatı buldum. Gaziantep maçında da aynısını yaparak ideal bir 11 oluşturmak istiyorum. Sahada işini layıkıyla yapmaya çalışan, giydiği formanın hakkını vermek isteyen bir kadromuz var. Yapacağımız takviyelerde bu düzeyde oyuncu olacak” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap