SON DAKİKA



Haber > Spor > Perilerin Avrupa aşkı

Perilerin Avrupa aşkı

17 Ağustos 2014 Pazar - 11:31




Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibin antrenörü Ursavaş yeni bir ekip olmalarına rağmen Süper Lig’deki zorlu maratonu ilk beşin içinde tamamlamak istediöklerin





Bu yıl Süper Lig heyecanı yaşayacak olan Zağnos Hentbol Kulübü yeni sezona umutla bakıyor. Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekibin antrenörü Ahmet Rıza Ursavaş Süper Lig’de çok güçlü ekiplerin yer aldığını yine de ilk beşi zorlayacaklarını söyledi. Çalışmaların sorunsuz geçtiğine değinen Ursavaş, “Yönetim kurulumuz hiçbir fedakarlıktan kaçmadı. Güzel bir ekip kurduk. İlk aşamada belki çok büyük başarılar olmaz ama gelecek çok daha iyi olacak” dedi. Süper Lig için yeniden bir ekip kurduklarına değinen Ursavaş, “Birbirinden önemli transferlerle ekibimizi güçlendirdik. Belki Muratpaşa, Yenimahalle, Ardeşen Gençlikspor kadar güçlü değiliz ama bu ekiplerin arasına girmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu. Öncelikle hedeflerinin kümede kalmak olduğuna değinen Ursavaş, “Ne olursa olsun Süper Lig’de yeni bir ekibiz. Ligde çok güçlü takımlar var. İşimizi sıkı tutup önce ligde kalacağız ardından ilk beş içine girip Avrupa Kupası’nda yer almak istiyoruz. Zor ama başarılamayacak bir iş değil. Taraftarımızın da desteğiyle ilk yılımızda bu hedefimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Bunu hak ediyoruz” şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap