SON DAKİKA



Haber > Spor > Rahat olacağız

Rahat olacağız

13 Mayıs 2016 Cuma - 11:10




Mandıralı, “Genç oyuncularımıza daha fazla forma şansı vereceğiz. İnşallah hem sonuç hem de futbol olarak güzel şeyler ortaya çıkar” dedi





Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı, Antalyaspor karşısına rahat çıkacaklarını söyledi. Ligde hedefleri kalmadığını ancak gelecek sezon için iskelet kadro oluşturmaya çalıştıklarını açıklayan Mandıralı, bu maçların futbolcular için önemli bir sınav olacağını vurguladı. Geçen hafta Ç.Rizespor’u farklı yendiklerini hatırlatan Mandıralı, bu maçta da oyuncularına güvendiğini kaydetti. Stresten uzak olacaklarını ve rahat bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten genç teknik adam, “Önümüzde iki maç kaldı. Bunlardan ilki Antalyaspor ile. Hedefimiz kalan iki maçı da kazanmak. Genç oyuncularımıza bu maçlarda daha fazla şans tanıyacağız. İnşallah hem sonuç hem de futbol anlamında güzel şeyler ortaya çıkar. Genç futbolcular bizim geleceğimiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap