SON DAKİKA



Haber > Spor > Revizyon zamanı!

Revizyon zamanı!

26 Eylül 2014 Cuma - 11:19




Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic neşteri vuruyor. Boşnak teknik adamın, Kasımpaşa maçı kadrosunda bazı mevkilerde değişime gitmesi bekleniyor.





Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 3 haftada galibiyeti bulunmayan ve sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, revizyon sinyali verdi. Karadeniz ekibinde yarın Avni Aker’de oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi bütün hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, Boşnak çalıştırıcının yapılan taktik antrenmanlarda farklı arayışlar içine girdiği öğrenildi. Artık puan kaybetmeye tahammülü olmayan ve farklı kombinasyonlar deneyen Halilhodzic, bütün riskleri alarak Kasımpaşaspor karşısında sahaya farklı bir kadro sürmeye hazırlanıyor. Boşnak teknik adamın hücumda Cardozo’ya, savunmada ise Mustafa Akbaş’a görev vereceği belirtildi. Halilhodzic’in Waris’i Cardozo’nun arkasına çekip Yusuf’u solbekte oynatmayı düşündüğü kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap