SON DAKİKA



Haber > Rizespor > Buljubasic Rizespor’da

Buljubasic Rizespor’da

28 Temmuz 2024 Pazar - 15:07




Çaykur Rizespor, Sarajevo’nun genç orta sahası Muhamed Buljubasic ile anlaştı.





Transferde de titiz bir çalışma yürüten Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, orta alana bir takviye daha yaptı. Taraftarların adını ilk kez Karadeniz’den duyduğu Muhamed Buljubasic, yeşil mavili ekiple sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Rizesporlu Dal Varešanović'in önermesinin ardından takibe alınan ve beğenilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için geri sayıma geçildi. Oyuncu ve kulübü Sarajevo ile her konuda anlaşmaya varıldığı, resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı öğrenildi.

Varesanovic’in ‘kesinlikle alınmalı, geleceği parlak oyuncu’ şeklindeki görüşleri ve İlhan Palut’un ‘alınabilir’ raporu vermesinin ardından girişimlerini hızlandıran yönetim, başarılı bir işe imza atarak transferi bitirdi. Hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında oynayabilen genç yetenek, Varesanovic’in varisi olarak gösteriliyor. Bu arada geçen sezon Bosna Ligi’nde 30 maça çıkıp bin 822 dakika sahada kalan ve 3 asist yapan Buljubasic, 4 kez Bosna Herkes U21 milli takımının formasını giydi.



İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap