SON DAKİKA



Haber > Spor > Samba transferi Rusları çok üzdü!

Samba transferi Rusları çok üzdü!

06 Ağustos 2015 Perşembe - 14:23




Trabzonspor'un Dinamo Moskova'dan Chris Samba'yı transfer etmesinin ardından Rus taraftarlar oldukça üzgün.





Ruslar çok üzgün... Trabzonspor'un, Dinamo Moskova'dan transfer ettiği 31 yaşındaki Kongo'lu savunma oyuncusu Chris Samba'nın ayrılışının ardından Dinamo Moskova taraftarları kelimenin tam anlamıyla büyük üzüntü yaşıyor.

"Can damarımız gitti"

Kulübün taraftar forumlarının yanı sıra basındaki 'Samba Trabzon'da" haberlerine yorumlarda bulunan Dinamo Moskova fanları "Zaten kötü başladık. Avrupa'dan men cezası cabası. Şimdi bir de üstüne can damarımız Samba gitti. Zenit'le, CSKA'yla ve Lokomotiv'le nasıl rekabet edeceğiz?" şeklinde hayıflanmalar içeren yorumlar ağırlıktaydı.

"Chris Samba benim jokerim"

Öte yandan Dinamo Moskova'da bu sezon başında yollarını ayırdığı teknik direktör Cherchesov'un geçen yıl vazgeçilmez oyuncularından biri olan Chris Samba için Rus teknik direktör, "O benim jokerim. Tam bir profesyonel. Nerede nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Sadece savunmada değil, takım için de önemli bir lider" ifadelerini kullanmıştı"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap