SON DAKİKA



Haber > Spor > Şampiyonluk yürüyüşü Yavuz Selim’de

Şampiyonluk yürüyüşü Yavuz Selim’de

02 Eylül 2023 Cumartesi - 14:42




Kırklarelispor beraberliği ile sezona başlayan 1461 Trabzon FK bu kaybı Zonguldak Kömürspor maçında telafi etmek istiyor. Şampiyonluk yolunda iç sahada puan kaybını aklının ucundan bile geçirmeyen Teknik direktör Ulaş Ulusan Yavuz Selim’de kazanarak şampiyonluk yürüyüşü başlatmak istiyor





BU sezon şampiyonluk hedefiyle başladığı sezona Kırklarelispor beraberliği başlayan 1461 Trabzon FK bu puan kaybını Zonguldak Kömürspor maçında telafi etmek istiyor.  Kritik maçın hazırlıklarını Salı gününden itibaren kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Ulaş Ulusan bu maçta 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Her fırsatta öğrencilerine güvendiği söyleyen Ulusan zorlu Zonguldak Kömürspor engelini kayıpsız geçerek şampiyonluk yürüyüşü Yavuz Selim’de başlatmak istiyor.

1461 Trabzon FK’da Teknik Direktör Ulaş Ulusan’ınKırklarelispormaçının ilk 11’ine yakın bir 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. Ulusan’ın kalede Özkan Karabulut, Savunmada Abdülkadir Korkut, Buğrahan Karslı, Ümit Kurt, Tunahan Ergül, orta alanda Nizamettin Çalışkan, Hakan Yeşil, Emir Alagöz, hücum hattında ise Kerem Baykuş (Safa Kınalı), Alihan Tuncer ve Enes Karakuş’a formayı vermesi bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Emirhan Zaman, Bahadır Erol ve Tarık Tekdal’ın mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap