SON DAKİKA



Haber > Spor > Şanlı Trabzonspor

Şanlı Trabzonspor

30 Nisan 2015 Perşembe - 10:05








Trabzonspor Medical Park, Muratbey Uşak Sportif karşısında baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi farklı kazanmayı bildi. Bu galibiyetle Bordo-Mavililer Türkiye Basketbol Ligi’nde bende varım dedi. Avrupa Kupalarına ilk kez katılıp finalin son salisesinde rakibine bir sayı farkla 64-63 yenilerek tarihinde ilk defa Avrupa ikincisi olan Trabzonspor Medical Park, finali kaybetmesine rağmen taraftarlarının gönlünde taht kurmuştu.

Bordo-Mavililer dün çıktığı Muratbey Uşak Sportif maçını farklı kazanarak play-off’a kalma yolunda önemli bir virajı da kayıpsız döndü. Bu galibiyetle Bordo-Mavililer iddiasını son iki maça taşımış oldu. Pazar günü oynadığı final maçından sonra FIBA’dan en iyi organizasyon, en iyi spor salonu ve en centilmen taraftar ödüllerine layık görülerek yüreklere su serpen Trabzonspor Medical Park, kalan iki maçı da kazanacak güçte olduğuna herkese gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap