SON DAKİKA



Haber > Spor > Sebat Gençlikspor kritik virajda

Sebat Gençlikspor kritik virajda

09 Eylül 2023 Cumartesi - 14:43




Kırmızı-Beyazlılar, 1984 Muşspor ile karşı karşıya gelecek. Muş Şehir Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçı hakem Erdal Yılmaz yönetecek





TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Sebat Gençlikspor, sezonun ilk maçında bugün 1984 Muşspor ile karşı karşıya gelecek. Muş Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Bu kritik mücadelede ise düdük Erdal Yılmaz’ın elinde olacak. Kırmızı-Beyazlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılıp lige 3 puanla start vermenin hesaplarını yapıyor.

TEKNİK patron Adem Çak zorlu müsabakadan galibiyetle ayrılacak güçte olduklarını ifade ederken, bunu da başaracaklarını dile getirdi. Hafta başından itibaren zorlu maça motive olduklarını söyleyen Çak, “iyi bir kamp dönemi geçirdik artık o kampın meyvelerini alma zamanı geldi. Teknik ekip ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Muş’tan iyi bir sonuçla döneceğiz” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap