SON DAKİKA



Haber > Spor > Seneye de buradayım

Seneye de buradayım

30 Eylül 2015 Çarşamba - 16:08




Beşiktaş ile iki senelik opsiyonlu kiralık sözleşmesi bulunan Alman futbolcu Mario Gomez’in gelecek sezon da Siyah-Beyazlı formayı giymek istediği ifa





 Süper Lig’in geride kalan 6 haftasında rakip fileleri 4 kez havalandırıp Kartal’a şimdiden 6 puan kazandıran Gomez’in, Siyah-Beyazlı yöneticilere, “Kariyerimde yeni bir sayfa açtım ve Türkiye’de gerçekten çok mutluyum. Burada düşündüğümden de güzel bir futbol ortamı buldum. Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmayı aklımdan bile geçirmiyorum” dediği aktarıldı.Alman yıldızın sezon başında sözleşmesine koydurduğu ayrılma opsiyonuna karşılık aynı şekilde yıldız oyuncuyu gönderme maddesi ekleten Siyah-Beyazlıların, “Biz seni 1 yıl için almadık. İki senelik sözleşmenin süresi daha da uzun olabilir. Senden sadece goller atmanı değil, gençlere tecrübelerini aktarmanı da istiyoruz. Futbolu bıraktıktan sonra da kulüp bünyesinde senden yararlanmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap