SON DAKİKA



Haber > Spor > Sıkı pazarlık

Sıkı pazarlık

18 Temmuz 2016 Pazartesi - 11:00




Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da raporu doğrultusunda Trabzonspor, İsveçli oyuncu Ola Toivonen transferinde N’Doye’yi takasta kullanacak





Yoğun bir transfer gündemi yaşayan Trabzonspor kancayı İsveçli oyuncu Ola Toivonen’e çevirirken, Bordo-Mavililer bu oyuncu için Fransız temsilcisi Rennes’in kapısın çalmaya hazırlanıyor. Forvet oyuncunun transferinde N’Doye’yi takasta kullanmaya hazırlanan Trabzonspor kurmaylarının Fransız temsilcisine, ‘Ver Toivonen’i, al N’Doye’ teklifinde bulunacağı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın da 30 yaşındaki forvet oyuncusuna sıcak baktığı, bu oyuncudan yararlanabileceğini söylediği ifade edildi. Oyuncunun bonservisinin elinde bulunması transferin önünü açarken, Rennes’in de bu transfer için zorluk çıkarmayacağı ifade ediliyor. Bordo-Mavili kurmayların bugün veya yarın Rennes’in kapısını çalması ve transferde yol alması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap