SON DAKİKA



Haber > Spor > Sol kanat felç!

Sol kanat felç!

31 Ekim 2015 Cumartesi - 08:13




Trabzonspor’un sol kanadı dikiş tutmuyor. Bordo-Mavililerin, son haftalarda yediği gollerin çoğunu bu mevkide yapılan hatalardan sonra görmesi dikkat





Spor Toto Süper Lig’de 10. haftayı geride bırakırken 14 puan toplayabilen Trabzonspor’da istikrarsız sonuçlar taraftarları üzmeye devam ediyor. Özellikle hakemlerden yana başı dertte olan Karadeniz ekibinde teknik direktör Şota Arveladze’yi düşündüren başka bir konu ise sol kanattaki sıkıntı. Uzun yıllar aradığı solbeki bulamayan Bordo-Mavililer, bu sezon da forma verdiği oyunculardan beklenen verimi alamadı. Ligde geride kalan 10 haftada 14 gol atıp 14 gol yiyen ve 14 puan toplayan Karadeniz ekibinin kalesinde gördüğü gollerin çoğunun sol kanatta yapılan hatalardan kaynaklanması dikkat çekti. Özellikle Mersin İdmanyurdu maçında Cavanda’nın ve son oynanan Gaziantep maçında Constant’ın yaptığı bireysel hatalar takıma pahalıya mal oldu. Karadeniz ekibi söz konusu iki maçta 5 puan kaybetti. Teknik Direktör Şota, kanayan bu yaraya merhem arar oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap