SON DAKİKA



Haber > Spor > Solbeke 3 aday!

Solbeke 3 aday!

25 Aralık 2015 Cuma - 14:19




Trabzonspor’da yeni oluşan yönetimin devre arasında ilk icraatlarından birinin de sol bek transferi olacağı belirtildi.





Bordo-Mavili kulübün kurmaylarının öncelikli bir sol bek talebinde bulunması üzerine Muharrem Usta başkanlığındaki yönetimin de bu yönde arayışlarının başladığı ifade edildi. Birçok menajerin yönetime isimler önermeye başladığı kaydedilirken, SporYorum'un haberine göre; Özgür Çek’in ardından 3 sol bek Denisov, Ömer Bayram ve Eren Albayrak’ın ön planda olduğu kaydedildi.  Lokomotif Moskova takımının istikrarlı ismi Denisov’un sözleşmesinin bitecek olması avantajlı bulunuyor ancak oyuncunun imza parası istemesi ve yüksek bedel talep etmesinden endişe ediliyor.

BÜLENT CEVAHİR DE ÖNERİLDİ

Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak’ın hem sol bek, hem sol kanat oynama özelliği ise bu oyuncuyu öne çıkarıyor. Ömer Bayrak’ın da hücum ve savunma yönleri bu ismi parlatıyor. Ömer Bayram ve Eren’in pazarlıklarında takasın gündeme geleceği de vurgulanıyor. İki futbolcunun da Trabzonspor’a gelmeye çok sıcak baktıkları belirtilirken, kulüplerin anlaşması halinde kendilerinin kolaylık sağlayacağı vurgulandı.  Öte yandan Balıkesirspor’un Trabzonlu sol beki Bülent Cevahir’in de önerildiği, yönetimin de bu noktada oyuncunun durumunu araştırdığı ifade edildi. Ümit Milli takımın değişmez ismi Bülent’in de gelmek için adeta can attığı ve yöneticilere haber gönderdiği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap