SON DAKİKA



Haber > Spor > Son karar Kalkavan'ın

Son karar Kalkavan'ın

01 Haziran 2014 Pazar - 11:49




Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü bildiren Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, bu konuda tek yetkili kişinin başkan Metin Kalkavan olduğunu açık





Çaykur Rizespor’da yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağı belirsizliğini koruyor. Yeşil-Mavili kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, kararı başkan Metin Kalkavan’ın vereceğini belirterek, "Birkaç isim üzerinde duruluyor. Henüz teknik adam konusunda karar verilmiş değil. Tespit ettiğimiz bazı isimler var, bu isimler arasından bir teknik adam ön plana çıkacak" diye konuştu. Düşünülenler arasında Mehmet Ali Karaca’nın da olduğunu söyleyen Ferah, "Yıllarca Rizespor’da hizmet eden, sürekli yardımcı hocalık yapan Mehmet Ali Karaca bizim öz evladımız. Şu an isimler arasında bir değerlendirme yapılmadı. Önümüzdeki hafta bir değerlendirme yapılarak başkanımız karar verecek. Acele etmek istemiyoruz. Karaca’ya güveniyoruz ancak tecrübe konusunda sıkıntı yaşayabilir. Bu endişe veriyor" dedi. Takıma birkaç takviye yapacaklarını bildiren Ferah, şu açıklamayı yaptı: "Mehmet Ali Karaca’nın tespit ettiği birkaç futbolcu var. Takıma yapacağımız takviyeler orta saha ağırlıklı olacak. Biz hoca olmadan da transfer yapacağız. Gelecek teknik adam hazır takım alacak. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. En kısa sürede teknik direktör ve transfer konusunda somut adımlar atılacak."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap