SON DAKİKA



Haber > Spor > Şota kimlere forma verecek?

Şota kimlere forma verecek?

18 Eylül 2015 Cuma - 14:03




spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, sahaya süreceği onbiri belirledi.





Şota Arveladze kadrosunu netleştirdi. Gürcü teknik adamın, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçının onbirinden sadece iki oyuncuyu değiştirmeyi düşündüğü öğrenildi. Savunmada Alper Uludağ, Douglas Franco, Mustafa Yumlu ve Cavanda dörtlüsünü bozmayacak Shota'nın, Okay Yokuşlu'nun sakatlığının düzelmesi ile genç oyuncuyu orta alanın ortasında Mbia ile birlikte oynatacağı belirtildi.

Okay'ın dönüşü sonrasında Kevin Constant'ı yedek kulübesine çekecek olan Gürcü teknik adamın, Kayserispor maçında şans verdiği Yusuf Erdoğan'ı da yedek bekleteceği, bu oyuncunun yerine sağ açıkta Marko Marin'e görev vereceği öğrenildi. Hücum hattının solunda Erkan Zengin'i, ortasında ise Mehmet Ekici'yi oynatacak olan Shota Arveladze, ileri uçta ise çabukluğu nedeniyle Dame N'Doye'yu oynatacak. Genç teknik adamın, maçın gidişatına göre Oscar Cardozo'ya ikinci yarıda görev vermesi bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap