SON DAKİKA



Haber > Spor > Stresli ve kaygılı bir dönem geçiriyoruz!

Stresli ve kaygılı bir dönem geçiriyoruz!

13 Ocak 2017 Cuma - 21:47




Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Bursaspor'a konuk olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal maç sonunda açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor maçının  ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada futbolcularının ortaya koyduğu oyunu değerlendiren Yanal şöyle konuştu: "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Stresli ve kaygılı bir dönem geçiriyoruz. Gelen oyuncularla takım oluşturmak zorlu bir iş. Camiamızın da beklentileri var. Taraftarlarımıza gösterdikleri sabır için de tebrik ediyorum. Takım olmak kolay değil. 10 kişi aldığımız bu galibiyet çok değerli. Rakibi iyi karşılayıp onları bizim tehlikeli bölgemize sokmamak da önemli bir iş. Bu oyun hep böyle olmayacak. Genç oyuncularımız var. Onları da kazanacağız. Takım olma sürecimizi saha soğuklanlı bir şekilde yürüteceğiz. Bursaspor da iyi bir takım Biz yolumuza takım olma hedefiyle yürüyeceğiz. N'Doye bilinçli olarak o hareketi yapmadı. Bu tamamen hakemin takdiri. Pozisyonu da çok izleyemedim. Önemli olan kartların doğru verilmesi. İnşallah doğru karar verilmiştir. Mehmet Ekici bizim futbolcumuz. Çok şey konuşuluyor. Bizim içimizde olmak istemiyorsa yapacak bir şey yok."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap