SON DAKİKA



Haber > Spor > Süleyman Hurma istifa etti mi?

Süleyman Hurma istifa etti mi?

11 Kasım 2015 Çarşamba - 16:39




Trabzonspor'da karşılıklı yollar ayrılan Şota Arveladze'nin ardından, Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın da istifa ettiği ileri sürülmüştü. Ancak Hu





Trabzonspor'da 11 haftalık bir süre geçiren Şota Arveladze'nin istifasının ardından en merak edilen konulardan biri de Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın istifa edip etmediği oldu.  Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın görevinin başında olduğu, istifa etmediği kaydedildi. Gaziantepspor maçında yaşanan olaylardan sonra ceza alan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarın Tahkim Kuruluna savunma vereceği ardından yarın Trabzon'a gelerek Hurma ile bir toplantı yapacağı ifade ediliyor. Bu toplantının ardından Trabzonspor'da yola nasıl devam edileceğine karar verilmesi bekleniyor. Hurma konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İstifa yok. Görevimin başındayım. Son zamanlarda yaşanan olaylar ve saha sonuçları bu kararı alınmasında etkili oldu. Takımı devre arasına kadar Sadi Tekelioğlu çalıştıracak." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap