SON DAKİKA



Haber > Spor > Takip yapmazsanız cezalandırılırsınız

Takip yapmazsanız cezalandırılırsınız

03 Kasım 2015 Salı - 07:57




Trabzonspor’un dünkü idmanında, son haftalarda yedikleri gollere dikkat çeken Şota, özellikle kaptırılan topların iyi takip edilemediğinden yakındı.





Trabzonspor’da gözler hafta sonu Başakşehir ile deplasmanda oynanacak maça çevrilmiş durumda. Dün yaptığı çalışmayla bu maça bilenen Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Şota Arveladze, oyuncularına bazı uyarılarda bulundu. Gürcü teknik adam, son haftalarda yenilen gollere dikkat çekerek, “Kaptırdığımız topların takibini iyi yapamadık. Bu da bize pahalıya mal oldu. Bu eksikliği gidermek zorundayız. Herkes daha fazla sorumluluk alacak. Topu kaybeden hatasını düzeltecek” dedi. Öte yandan antrenmanda futbolcuları 3’er kişilik 6 takıma bölen Teknik Direktör Şota, mini sahada çift kale maç yaptırdı. Oldukça çekişmeli geçen maçlarda Mehmet, Musa ve Alper attıkları gollerle dikkat çekerken, mini turnuvanın kazananı olmadı. Bunun üzerine şampiyonu belirlemek için penaltı atışı çektiren Şota, takımlar burada da yenişemeyince, “Şampiyon Trabzonspor” diyerek antrenmanı tamamladı. İdmanda önceki haftalara oranla oyuncuların daha neşeli ve istekli oluşu da dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap