SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek ihtimal var

Tek ihtimal var

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:21




Teknik Direktör Ersun Yanal, “Kasımpaşa maçında galibiyet dışında hiçbir sonuç bizi mutlu etmez” dedi.





Kasımpaşa’yı hafta sonu sahasında konuk edecek olan Trabzonspor’da Teknik Direktör ErsunYanal galibiyet dışında hiçbir sonucu akıllarından dahi geçirmediklerini dile getirdi. Takım olarak 3 puana odaklandıklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmemize karşın küçük çapta eksiklerimiz var.

Ancak bu bizim için mazeret değil. Sahaya çıkıp 90 dakika sonunda istediğimizi alacağız” diye konuştu. Ligde Trabzonspor adını sıkça söz ettireceklerini belirten Yanal, “Yeni bir takımız ve taşlartam manasıyla oturduğu zaman iyi şeyler ortaya koyacağız. Biz kendimize güveniyoruz.  Camiamızdan tek isteğimiz sabırla bizi desteklemeleri. Onların arzu ettiği kimliğe Trabzonspor’u girecek” diye konuştu.

Bu sezon ligi çok çetin geçeceğini de belirten Yanal, “Zirve hedefiyle yola çıkan takımlar kadrosunu güçlendirdi. Dolayısıyla çok çetin mücadeleler bizi bekliyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap