SON DAKİKA



Haber > Spor > 'Tekrar edilsin' başvurusu

'Tekrar edilsin' başvurusu

30 Ekim 2015 Cuma - 07:22




Bordo-mavili yönetim, penaltı pozisyonu sonrasında hakemin maçı durdurmadığını, Gaziantepsporlu oyuncuların atağa kalktığında oyunun durdurulduğunu ve





Trabzonspor, başvuruya hazırlanıyor.... Bordo-mavili yönetim, penaltı pozisyonu sonrasında hakemin maçı durdurmadığını, Gaziantepsporlu oyuncuların atağa kalktığında oyunun durdurulduğunu ve topun aut atışıyla oyuna sokulduğunu belirterek, bunun bir kural hatası olduğunu savundu. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Biz de izledik. Bu konunun uzmanlarına da sorduk. Pozisyonu incelettik. Maçta net bir kural hatası olduğu söyleniyor. Bu da maçın tekrarını gerektirdiği için resmi prosedürü tamamlayıp, maçın tekrarı için başvurumuzu yapacağız. Ayrıca verilmeyen net iki penaltımız var. Kaybolan emeklerimizin hesabını kimden soracağız. Bu işlerin artık bir son bulması, düzene girmesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap