SON DAKİKA



Haber > Spor > Temizlik şart

Temizlik şart

21 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:30




Kulübe tarihinin en fazla yenilgisini, en farklı yenilgisine ve Avni Aker’de en farklı mağlubiyetini yaşattınız. Bitti gitti demek yetmez. Trabzonspor





Kabus gibi geçen 2015-2016 sezonunun ardından hesap vakti geldi. Bordo-Mavili takım, tarihinin en fazla yenilgisini, en farklı yenilgisini ve Avni Aker’den farklı mağlubiyeti aldığı sezonu yaşadı. Her yönüyle adeta ‘kara’ ‘kahır’ ‘çile’ dolu bir sezonu geride bıraktık. Bu tablo Bordo-Mavili renkler için atan her kalbi yordu. Zaman zaman dayanacak güç bırakmadı. İsyan noktasına dahi getirdi. Her yönüyle ‘dersler çıkarılacak’ bir sezon yaşandı. Hakemler 25 puanı gasp etti, takım içinde kavgalar yaşandı, sakatlıklar, cezalılar başa bela oldu ve en önemlisi takım içinde birlik yoktu. İyisiyle kötüsüyle lig bitti ancak ‘bitti gitti’ demek yetmez. Asıl zorluk yeniden ayağa kalkma sürecinde yaşanacak. Bu sezon yaşananların sorumluları hesap vermeli. Ruhsuz futbolcularla yola çıkılmamalı. Bu takım için canını dişine katacak oyuncular bulunmalı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap