SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon basketbolu Bursa'da çöktü

Trabzon basketbolu Bursa'da çöktü

19 Şubat 2016 Cuma - 09:20








FIAT 2016 Türkiye Basketbol Kupası çeyrek final müsabakası, Bursa’da yeni yapılan TOFAŞ Spor Salonu’nda büyük organizasyonla başladı. Trabzonspor Medical Park ile Darüşşafaka Doğuş arasında oynanan karşılaşmada kazanan taraf yarı finale çıkacaktı.

Büyük mücadele sonunda mutlu sona ulaşan taraf Darüşşafaka Doğuş olurken, Bordo-Mavililer’i farklı mağlup etti. İlk iki periyot başa baş geçen karşılaşmada, son iki periyotta Trabzonspor Medical Park havlu attı. İlk periyot düşük sayı yüzdesiyle oynandı. Darüşşafaka Doğuş oyunun başında çok acemice top kayıpları yaparken, Trabzonspor Medical Park ilk iki periyotta daha derli toplu oynadı diyebiliriz.

İlk yarıda 32-29 D.Doğuş üstünlüğüyle soyunma odasına gidildi. İkinci yarı savunma ön planda olarak başlayan Darüşşafaka Doğuş,  Trabzon’a hiç oyun oynatmadı. Devre arası, yorumcularında röportajlarda, Trabzon’un bu oyun ve kadrosuyla rakibini zorlayamayacağından bahsettiler. Hatta ‘Hardy’nin savunularak Trabzon’u yok edecek’ düşüncesi gerçekleşti. Müsabakada her iki takım da çok düşük faul yüzdesiyle oynadı.

Darüşşafaka Doğuş üçüncü periyoda hızlı başlayarak, farkı ilk kez çift hanelere götürdü. Buna Trabzon’un isabetsiz atışları, üst üste top kayıpları, kötü savunması da eklenince, farkın açılmasının nedeni oldu. Son periyoda Darüşşafaka Doğuş üstünlüğü ile girildi. 15 sayı geride giren Bordo-Mavililer ne oynadığı bilinmeyen, adeta mahalle takımı gibi topu alan potaya fırlattı. Bu da skora yansıyınca acımasız fark ortaya çıktı. 83-52’lik skorla Darüşşafaka Doğuş yarı finale yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap