SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon Gaziantep’i sevdi

Trabzon Gaziantep’i sevdi

10 Nisan 2016 Pazar - 09:15








Fırtına iki haftadır hem futbolda hem de basketbolda Royal Halı Gaziantep’i mağlup etti. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde hakemler nedeniyle kaybeden Trabzonspor Medical Park, RH Gaziantep karşısında kazanarak büyük mücadele örneği verdi. Nefes kesen karşılaşmada playoff’a kalma adına Fırtına büyük avantaj elde etti. Liglerin bitimine 5-6 hafta kala futbol ve basketbolda şampiyonluk, play-off, küme mücadelesi büyük ölçüde kızışarak heyecanlı şekilde sürüyor. Trabzonspor MP ilk beşi Hardy, Kitchen, Prince, Stipanovic, Kulig düzeni ile maça başladı. Salonda büyük Gaziantep taraftar topluluğu vardı.

Karşılaşmada ilk sayıları bulan taraf konuk takım Trabzonspor MP oldu. İlk dakikalarda Bordo-Mavili takım üst üste bulduğu sayılar ile 6-0 öne geçti. Her iki ekip de play-off adına birbirlerini yenmek mecburiyetindeydi. Çünkü galip gelen taraf avantajlı olacaktı. Maçın başında ekipler oyuna ısınamadıkları için uzaktan başarılı sayı atamayarak sayıları genelde turnikeden buldular. İlk periyot konuk takım daha başarılı olunca 13-21 Fırtına lehine kapandı. İkinci periyoda 8 sayı önde başlayan Trabzonspor MP sayı farkıyla gevşeyince ev sahibi işi sıkı tutarak durumu 22-21’e getirip farkı kapatıp öne geçti. Bu periyotta Fırtına 3 dakika hiç sayı üretmeden oynadı. Fırtına boş turnikeyi atamayınca ilk yarıda farkı yiyerek soyunma odasına gidildi.

Skor 44-38 ev sahibi RH Gaziantep lehine oldu. İkinci yarı işi sıkı tutan, savunması iyi olan, isabetli atışlar yapan belli ki bu emeğinin karşılığını alacaktı. Seyirci ve saha avantajı Antep’te olsa da Trabzonspor MP’nin uzaktan şut yüzdeleri oyunun kaderini etkileyecekti. Nitekim öyle oldu. Karşılıklı atışlar ile başlanan bu periyotta skor hep eşit olarak devam etti. Üçüncü periyot 61-59 RH Gaziantep lehine kapandı. Dördüncü ve son periyotta oyunun sonu bağlanma zamanı geldi diyebiliriz. Az hata yapan sahadan galip ayrılacaktı. Aradaki fark az olsa da genelde üstün olan RH Gaziantep’ti. Heyecan son saniyelere kadar devam etti. Geçen hafta son saniyelerde Anadolu Efes’e kaybeden Trabzonspor MP acısını RH Gaziantep’ten çıkardı. Skor 82-83 Trabzonspor MP lehine oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap