SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon şanssızdı

Trabzon şanssızdı

07 Şubat 2016 Pazar - 10:03








Trabzonspor Medical Park son saniyede kaybetti. Ligde ve EuroCup’ta umduğunu bulamayan ve kötü günler geçiren Bordo-Mavililer, Ege temsilcisi Banvit’i konuk etti. Spor Toto Basketbol Ligi’nin ikinci yarısı ikinci karşılaşmasında önemli bir galibiyet ile tanışarak, kara bulutları üzerinden atmak istedi fakat olmadı.

Baştan sona kadar büyük mücadele içinde geçen karşılaşmada Trabzonspor Medical Park’ın play-off’ta yer alması için bu maçı kazanması gerekirdi. Oyunun başında ilk hücumu Trabzon yaptı. Turnikeden sayıyı, alan boşaltarak buldu. Oyunun başında hücumda ve savunmada ribaund üstünlüğü konuk takımdaydı. Bordo-Mavililer ligde kötü gidişe ‘dur’ demek niyetiyle oyuna başladı. Fakat savunmada kötü olunca, ilk çeyrekte etkili oyuncu Stepanov olunca, adeta hücum silahı olarak Nenad Markovic tarafından bu oyuncuyu kullandı.

İlk periyotta 27-25 Banvit üstünlüğü vardı. Büyük çekişmeye sahne olan 2. periyot da Trabzonspor MP üstünlüğü ile geçerken, karşılıklı atışlar ile devreye 45-41 ev sahibi Bordo-Mavililerin üstünlüğü ile girildi. İkinci yarısı büyük heyecan içerisinde geçen karşılaşmada kimin kazanacağı belli değildi. Çünkü denk kuvvetlerin oynadığı bir karşılaşma idi. Bu periyotta takımların performansları üst seviyedeydi.

Bordo-Mavililer savunmada yetersiz, hücum hattında ise isabetli atışlarla başarılı olurken, Kulig takımını sırtladı. Son periyoda girerken 73-64 Trabzonspor MP üstünlüğü vardı. Son periyoda fırtına üstün girerken, nefesler tutuldu. Trabzonspor MP attı, Banvit kovaladı. Karşılaşma hep ortada oldu. Kimin kazanıp kimin kaybedeceği bilinmeyen bir maçtı. Bu kez Hardy devreye girince son beş dakikada oyun tamamen kızıştı.

Banvit, birebirlerle bulduğu sayılar ile son dakikalarda farkı kapatırken, konuk takımın ritmi düşmedi. Son üç dakika rakip farkı iki sayıya kadar düşürünce, Fırtına’yı heyecan bastı ve kendine güvenini kaybetti. Trabzonspor MP’nin oyun kurucu problemi var. Son iki dakikada oyunda denge vardı. Skor 83- 83. Banvit’in takım halindeki isteği skoru 91-88 getirince, Trabzonspor MP kaybetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap