SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon seriye taktı

Trabzon seriye taktı

27 Kasım 2016 Pazar - 08:30








Fırtına esmeye devam ediyor. Ligde üçüncü galibiyetini de üst üste alırken oyuncular basketbolun güzelliklerini Hayri Gür Spor Salonu’nda sergilediler. Seri galibiyetler bizi kendimize getirdi. Haftaya lider Banvit ile Bandırma'da karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park zorlu deplasman maçını bekliyor. Bursa’nın TOFAŞ takımı ile karşılaşan basketbolcularımız bekledikleri galibiyeti taraftarları önünde alarak fikstürde orta sıralara yerleşmiş oldular. Basketbol şubesi ekonomisinde aksaklıklar olduğu söyleniyor. Trabzonspor Medical Park takımının oyuna başlayan ilk beş oyuncusu tamamen yabancı pasaportlu oyunculardan kuruluydu. Her zamanki gibi alt tribünler doluydu. Zevkli bir karşılaşma izlediler. Ekipler oyuna alan savunmasıyla başladılar. Bunda başarılı olan taraf BordoMavili ekip olunca ilk çeyrek 29-19 önde tamamlandı.

İkinci çeyrek yabancıların oynadığı, bizim alkışladığımız Bordo-Mavili takımı izlerken içim cız ediyor. Neden bizim çocuklarımız bu takımlarda oynamazlar? Futbolda olduğu gibi basketbolda da sancı yaşanıyor. Kural hatalarının olduğu bu periyotta az hata yapan taraf Trabzon olunca ilk yarı 4538 önde tamamlandı. İlkokulda okuduğumuz zaman Yerli Malı Haftası yapardık. "Yerli malı Türk’ün malı, herkes onu kullanmalı" diye söyletirdi öğretmenlerimiz bize. İkinci yarı en iyi hücum savunmadır. Savunması iyi olan ekip maçta bu üstünlüğünü de devam ettiren taraf Trabzonspor Medical Park olunca son periyoda 66-55 önde girdi. Son çeyrek genelde Bordo-Mavili ekibin üstünlüğüyle sürdü. Sponsor aranan basketbol şubesinin başkanı Abiş Hopikoğlu, karşılaşmada protokolde yerini almıştı. Oyunun en skorer oyuncuları Hardy 26, Grill ise 24 sayı attı. Smaçların ve blokların bol olduğu karşılaşmada gülen taraf Trabzonspor Medical Park oldu. Skor 86-80.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap