SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a ikiz kule

Trabzon'a ikiz kule

06 Ağustos 2015 Perşembe - 04:21




Bordo-Mavililer 1.95'lik Samba ve 1.94'lük Santana’yı savunmanın göbeğine monte ederek rakip forvetlerin üzerine kabus gibi çökecek.





Trabzonspor, savunmasının göbeğine dev adamları monte etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Dinamo Moskova’dan Samba ile anlaşma sağlayan Bordo-Mavililerin 1.95 boyundaki futbolcuyu bir iki gün içerisinde Trabzon’a getirmeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Samba’nın da bu transfere sıcak bakması Trabzonspor’un işini kolaylaştıran en büyük etken. Trabzonspor ikinci ismi de Schalke 04’te buldu. Alman  kulübünde forma giyen Santana’nın da işini bitirmek sıkı bir pazarlığa tutuşan Karadeniz ekibi 1.94 boyundaki futbolcunun transferini her an bitirebilir. İkiz kuleyi defansın göbeğine monte etmek  isteyen Bordo-Mavililer rakip forvetlerin üzerine kabus gibi çökme planını hayata geçirmeyi hedefliyor. İki oyuncunun Trabzonspor’a gelmesi durumunda ise Aykut ve Uğur ikilisinden birine yol verileceği ileri sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap