SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da sürpriz

Trabzon'da sürpriz

08 Mart 2015 Pazar - 10:33








Trabzonspor Medical Park, Royal Halı Gaziantep karşısında oyuna tutuk başladı. Konuk ekip Bordo-Mavililere nazaran rüzgar gibi başlayınca birinci periyotta büyük fark ortaya çıktı. Gaziantep temsilcisi yağmur gibi sayı yağdırdı.

Trabzonspor MP toparlanayım dedikçe fark daha da büyüdü. Potanın kaplanları ilk iki periyotta hayal kırıklığı yaşattı. Başın gözüm derken fark bir anda büyüdü ve devre 27-52 kapandı. Gaziantep Royal Halı üçüncü periyoda da hızlı başlayan taraftı.

Fırtına kasırgayla alt üst oldu. Maç baştan sona kadar konuk ekibin üstünlüğü ile oynandı. Stipanovic ve Hardy’i etkisiz duruma getiren konuk takım bulduğu üç sayılarla Trabzonspor Medical Park’ı adeta yıktı geçti.

Son periyotta Bordo-Mavili kaplanların gayreti farkı kapatmaya yetmedi. Trabzonspor’da ayakta kalan tek oyuncu Marshall’dı. Rakip takım oyunun sonuna kadar disiplinini hiç bozmadı.

Trabzonspor MP kolay lokma olmaktan kurtulamadı. Trabzonspor MP 88-74’lük skorla taraftarlarını üzdü. Bu sonuçla Trabzonspor MP play-off şansını zora soktu. Antep’in havaları Trabzon’da şov yaparak kapandı.

Trabzonspor MP hiç öne geçemezken konuk ekip çok iyi savunma ile Trabzonspor MP’yi durdurdu. Ev sahibine iyi bir ders verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap