SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor-Bursaspor Muhtemel 11'ler

Trabzonspor-Bursaspor Muhtemel 11'ler

15 Ağustos 2015 Cumartesi - 19:37




Trabzonspor, sahasında Bursaspor'la karşılaşacak.





Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.00'da başlayacak olan müsabakayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Türker.

TRABZONSPOR'DA SAKATLIK SIKINTISI

Sezona Avrupa kupalarına vedayla başlayan Trabzon’da lig öncesinde de sakatlık sıkıntısı bordo mavilileri düşündürüyor.Bursaspor karşısında en büyük hücum kozlarından biri olan Mehmet Ekici’den yoksun olarak çıkacak olan Fırtına’da hücum organizasyonu görevi Özer Hurmacı’nın olacak.Kaleci Onur’un durumu da maç saati belli olacak. Zira tecrübeli file bekcisi, belindeki sakatlığı nedeniyle tüm haftayı fizik tedavi görüp, salonda çalışarak geçirdi.

79.RANDEVU

Trabzonspor ve Bursaspor oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 79. kez karşı karşıya gelecek.Daha önce oynanan 78 mücadelede Trabzonspor, 39 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, 10 mücadelede ise gülen taraf Bursaspor oldu. Oynanan 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.Bu karşılaşmalarda bordo-mavili ekibin attığı 117 gole Bursaspor 59 golle karşılık verdi.


MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Cavanda

Medjani


Mustafa

Constant

Mbia

Okay

Yusuf


Özer

Erkan

Cardozo

 

BURSASPOR


Mert Günok

Erdem

Serdar Aziz

Sivok

Aziz Eraltay


Şamil

Jorquera

Traore

Josue

Emre Taşdemir

Isaac Cuenca

SAAT: 21.00

STAT: AVNİ AKER

HAKEM: TOLGA ÖZKALFA

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap