SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor MP İstanbul’da kaybetti

Trabzonspor MP İstanbul’da kaybetti

21 Aralık 2015 Pazartesi - 10:41








Ülker Arena’da oynanan lig karşılaşmasında gülen taraf Fenerbahçe oldu. İlk periyotta 15-9 Sarı-Lacivertlilerin üstünlüğü vardı. İkinci periyotta ev sahibi ekibin üstünlüğü devam etti. Son periyoda kadar Trabzonspor Medical Park rakibini kovaladı.

Trabzonspor Medical Park, tempoyu ilk iki periyot lehine çeviremese de ikinci yarıya rakibinden skor olarak kopmadı. İstatistiklere bakıldığında ilk yarıda iki takım arasında pek fark yoktu. Üçüncü periyoda her iki takım da ümitle başladı. Trabzonspor Medical Park’ın aynı tempoyu ikinci yarıda devam ettirmesi gerekirdi.

Çünkü Fenerbahçe’nin temposu daha yüksekti. Bunda başarılı olunca Trabzonspor MP hücumları da agresif oldu. Bordo-Mavililer sayıları kaçırınca son periyoda 47-43 Fener lehine girildi. Bu periyotta takımlar kolay sayıları kaçırıp zor sayıları attılar. Fenerbahçe hataları affetmiyordu, Trabzonspor MP ise rakibinin peşini bırakmıyordu.

Kinsey sakatlanıp oyundan çıkınca takım oyundan tamamen düştü. Maçın kahramanı Muhammet kritik atışlar yaparak takımını ayakta tuttu. Fırtına istediğini alamayarak İstanbul’dan eli boş döndü. Trabzonspor MP 11 sayı farkla rakibine boyun eğdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap