SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor, Papy ile anlaştı mı?

Trabzonspor, Papy ile anlaştı mı?

18 Ağustos 2015 Salı - 11:03




Trabzonspor’da Senegalli stoper Papy Djilobodji’nin transferi, oyuncunun kulübü Nantes’ın rakamı yükseltme planlarıyla sekteye uğradı.





Savunmaya takviye yapmayı planlayan Trabzonspor’da Senegalli stoper Papy Djilobodji’nin transferi, oyuncunun kulübü Nantes’ın rakamı yükseltme planlarıyla sekteye uğradı. Trabzonspor Djilobodji ile el sıkışmasına rağmen, Nantes kulübünün İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'in de oyuncuya talip olduğu dedikodusunu çıkarıp pazarlığı kızıştırdığı öğrenildi. Bordo-Mavililer, savunma oyuncusunu ederi değerinde transfer etmek için Fransız kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Senegalli stoper Papy Djilobodji ile herhangi bir sorunları olmadığını açıkladı. Oyuncunun kulübüyle görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Hurma, Senegalli stoperin transferini kısa zamanda olumlu şekilde sonuçlandırmak istediklerini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap