SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Sağlam oynuyor!

Trabzonspor Sağlam oynuyor!

25 Aralık 2015 Cuma - 10:16




Bir yandan Lucescu, Ramos ve Bielsa ile dirsek temasını sürdüren Bordo-Mavililer’de sürpriz bir isim gündeme geldi. Karadeniz ekibinin Ertuğrul Sağlam





Teknik direktör konusunda ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor yönetimi bir yandan yabancı isimlerle dirsek temasını sürdürürken, bir yandan da yerli isimleri değerlendiriyor. Yabancı isimlerde ilk hedefi Mircea Lucescu olan Karadeniz ekibinde İspanyol teknik adam Juande Ramos ve Arjantinli Marcelo Bielsa da sıcaklığını koruyor. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemeyen Bordo-Mavili yönetim, bu konuda işi baştan sıkı tutuyor.

GİZLİ GÖRÜŞME

‘50. yılda şampiyonluk’ projesiyle yola çıkan Başkan Muharrem Usta ve ekibi en doğru ismi göreve getirmek için çok dikkatli davranıyor. Yabancı teknik direktörün olmazsa olmaz olmadığı Trabzonspor’da yönetimin sürpriz bir isimle de görüşme halinde olduğu ileri sürüldü. Bordo-Mavililer’in sezona Bursaspor’un başında başlayan ancak daha sonra alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevinden ayrılan Ertuğrul Sağlam ile gizlice görüştüğü belirtildi.

TEKELİOĞLU’NUN DURUMU

Yönetimin Sağlam’a “Sezon sonu için kimseye söz verme” dediği ileri sürülürken, genç teknik adamın da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Öte yandan her alternatifi değerlendiren yönetimin, devre arasında görevi bırakacağını söyleyen Sadi Tekelioğlu ile bir kez daha görüşüp, deneyimli hocadan sezon sonuna kadar yola devam etmesini isteyeceği iddia edildi. Tekelioğlu, daha önce devre arasında asıl görevi altyapıya döneceğini açıklamıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap