SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor ‘un nefesi yetmedi

Trabzonspor ‘un nefesi yetmedi

14 Şubat 2016 Pazar - 09:39








EuroCup’a galibiyet ile veda eden Trabzonspor Medical Park, gücünü İstanbul’da gösteremedi. Bordo-Mavililer Demir İnşaat Büyükçekmece ile deplasmanda karşılaştı.

Trabzon’da mağlup olduğu rakibine deplasmanda yine yenilen Bordo-Mavililer, puan cetvelinde üst sıralara sıçrama adına da büyük kayıp yaşadı. Bordo-Mavililer’in Hakikaten bu galibiyete ihtiyacı vardı. Fakat olmadı. Tribünlerde hayli Trabzonspor Medical Park taraftarı ve desteği vardı.

İlk periyodu 18-16 Fırtına önde kapattı. İlk iki periyotta takımlar birbirinden kopmadan, nefesleri enselerinde hissederken, ikinci yarıya ev sahibi üstünlüğü ile girildi. Skor 40-35. Üçüncü periyotun başında mücadele belli etti ki, bu çekişme son saniyelere kadar devam edecekti.

Nitekim aynen dediğimiz gibi oldu. 3. periyot da 50-49 Demir İnşaat Büyükçekmece adına bir sayılık farkla bitti. Karşılaşmanın sonuna yaklaştıkça işler iyice kızıştı, fakat az fark olsa da ev sahibi hep önde oldu. Fırtına kovaladı, rakip kaçtı.

Kondisyonu daha üstün olarak mücadele eden ev sahibiydi. Oyunun sonuna kadar bütün ribauntları alarak mücadele etti. Son iki dakika kala devler uyandı, lakin vakit çok geçti. Skor zor da olsa 75-71 Demir İnşaat Büyükçekmece adına oldu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap