SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor yalnız kaldı

Trabzonspor yalnız kaldı

19 Mart 2015 Perşembe - 10:09








Trabzonspor'un Gaziantep uçağındayız. Uçağa biniyoruz, yerimize oturuyoruz, uçak havalanıyor, servis yapılmaya başladığında oturduğumuz yerden kalkıp şöyle ortamı kolaçan ediyoruz. Gözlerimiz kafilede yönetici arıyor ama bulmakta zorluk çekiyor. Neredeyse kafilede yönetici görmek için teşrifatçı olup el feneri kullanacağız! Hiç mi yoktu? Eh işte vardı. Belki Antep'e gelir diye umut ettik, Antep'te de ne yazık ki kimseleri göremedik. Trabzonspor yalnızlığa doğru gidiyor. Trabzonspor sadece saha içerisinde kan kaybetmiyor. Trabzonspor saha dışında da önemli kayıplar yaşıyor. Kafileyi, takımını yalnız bırakan yönetici olur mu? Mevcut yönetim göreve geldiğinde, deplasmana tam kadro gelirdi. Şimdi ne oldu? Ortalıkta kimse görünmüyor. Kadrolular hariç!

UZUNAY'IN AÇIKLAMASI

Gaziantepspor yenilgisinden sonra yönetici Ali Uzunay alınan skora sinirlenip, tweet atmış. Sonra attığı tweete açıklık getirmiş. Uzunay, açıklamasında, Trabzonspor'dan beklentilerinin takımın galip gelmesi olduğunu, alınacak galibiyetin başkanın yeni doğan kızına armağan edileceğini zannettiklerini belirtti. Yeri gelmişken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik ediyoruz. Yeni doğan kızına uzun ömür diliyoruz. Biz Ali Uzunay'dan bu doğrultuda değil, şu doğrultuda bir açıklama beklerdik: "Milyon Euro'lar harcadık, ortada ne takım var ne bir sistem ne de bir oyun! Trabzonspor'u şampiyon yapacağız diye borç batağına soktuk. Bizler Trabzonspor'u iyi yönetememişiz, her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Bu kadar transfer yapmamalıydık, fuzuli çok oyuncu aldık." Evet, Uzunay böyle bir açıklama yapsaydı daha doğru olmaz mıydı?

ATALAY VE EFSANELER

Gençlik ve Spor eski genel müdürü Mehmet Atalay, önceki sabah kahvaltıda Trabzonspor'un efsane futbolcularıyla buluştu. Atalay ile eski futbolcular, Trabzonspor'un dününü, bugününü ve yarınını konuştular. Ayrıca amatör futbola değindiler. Sadece bunlar mı? Türk futbolunun geleceği için de görüş alışverişinde bulundular. Efsane futbolcularla Mehmet Atalay'ın dostlukları şimdi oluşmamış, gazetecilik yıllarında başlamış, bugüne değin taşınmış. Mehmet Atalay'ın efsane futbolcuların gönlündeki yeri bambaşkadır.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap