SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’un önüne servet d

Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’un önüne servet d

16 Temmuz 2018 Pazartesi - 15:30




Sporseverlerin ilk kez gazetenizden duyduğu, ‘Benfica Abdüş için geliyor” haberi artık resmiyete döküldü..





Portekiz ekibi Benfica’nın yetkilisi Türkiye’ye geldi, başkan Ahmet Ağaoğlu ile İstanbul’da masaya oturdu.. Reddedilemeyecek bir teklif sundu.

İŞTE O MÜTHİŞ GELİŞMENİN HİKAYESİ:

VE GELDİLER…

ABDULKADİR Ömür yuvadan uçabilir… Türkiye ve hatta dünyanın ilk kez Karadeniz Gazetesi’nden “Benfica Abdüş için geliyor” haberi ile duyduğu Benfica’nın, Abdulkadir Ömür’e ilgisi önceki gün resmiyete döküldü. Benfica’nın transferdeki yetkili ismi Cesar Boaventura ve yanında bir futbol danışmanı Muhsin Aydın  ile Türkiye’ye gelip Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile resmi görüşme yaptı.

NİŞANTAŞI’NDA 3 SAATLİK GÖRÜŞME


İSTANBUL Nişantaşı’nda St. Regis Hotel’de buluşan bu üçlü, yaklaşık 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. 19 yaşındaki genç yıldız Abdulkadir Ömür için Trabzonspor’a ilk etapta 8 Milyon Euro, 2 futbolcu ve sonraki satışından yüzde 25 öneren Benfica, sonrasında ise fiyatı iyice yükseltip adeta reddedilmesi güç bir teklifte bulundular.

İŞTE O TEKLİF

BENFİCA yetkilisinin son yaptığı teklif ise Başkan Ağaoğlu’nun kafasını karıştırdı. Benfica yetkilisi Cesar Boaventura “14 Milyon Euro peşin paranın yanında 28 yaşındaki savunma oyuncusu Lisandro López ve 29 yaşındaki ön libero oyuncusu Andreas Samaris ile birlikte sonraki satışından da yüzde 20 pay verelim” teklifini yaptı.

2 GÜN İÇİNDE CEVAP VERİLECEK

TRABZONSPOR’un bu teklifi değerlendirmeye aldığı ve Benfica’ya en geç 2 gün içerisinde cevap vereceği öğrenildi. Bu görüşmeden sonra Benfica yetkilisi Cesar Boaventura Türkiye’den ayrılırken, Cesar Boaventura ile birlikte gelen futbol danışmanı Muhsin aydın görüşmeleri sürdürmek için Türkiye’de kaldı. Abdulkadir’in gidişine onay verilmesi halinde Benficalı iki oyuncu Samaris ve Lopez Trabzonsporlu olacak.


Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap