SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı açıkladı! "3 transferimiz daha olacak"

Abdullah Avcı açıkladı! "3 transferimiz daha olacak"

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 17:14




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 1 Ağustos Perşembe günü 20.30'da Papara Park'ta Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek.

Rövanş mücadelesi öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Güçlü kanatlarını bize karşı çok iyi kullandılar. Taçlar ve duran topları. Onun dışında bizim de iyi oynadığımız anlar vardı. Kaptanımız iyi performans gösterdi. İlk maçı kazanmak önemliydi. Rakibin ilk maçta beklemediğimiz opsiyonlar vardı. Biz şu an itibariyle her dizilimi karşı hazırız. Yarın akşam kendi seyircimizin, taraftarımız önünde daha iyi bir oyunla kazanmak istiyoruz. İki perdenin birini aldık ama dikkatli oyuna devam edeceğiz.

Sezona başlarken ve devamında plan yapıyoruz. Harika bir şekilde çalışarak birçok takımdan daha iyi durumdayız. Bazen oynatmak istediğimiz pozisyonda formasyon olmuyorsa değişiklikler elbette yapıyoruz. Değişimler ve rotasyonlarımız sene boyunca olacak. Ufak tefek değişiklikler önümüzdeki maçta da olacak.


Başkan ve yönetimle yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun sadece oyuncu almama tarafına bakmamak lazım. Ekonomi ve dengeler çok önemli. Şu ana kadar gerçekleşen transferlerden kontak içerisindeyiz. Gidişat ve ekonomi de bunu belirleyecek ama en az 2, duruma göre 3 transferimiz daha olacak.

Bazen istediğimiz oyuncuların rakamlarına ulaşmak kolay olmuyor. 10 numara transferi almak için çalışmalarımız devam ediyor.

Öncelikle 3 tane oyuncudan biri santrafor, stoper, 10 numara, uygun ekonomi içerisinde takviyeler olacak.

Hep beraber Trabzonspor ile, yaşımın 61 olması itibariyle umarım güzel günler yaşarız. Verilen istatistikler seni bir yerde yazabilir ama hedeflerimize giderken güzel bir oyun ve maç kazanmak her zaman daha önemlidir. Önceliğim, önümüzdeki maçı kazanabilmek."

Avrupa Kupalarında devam ettik veya konferasa döndük 12 maça tekabül ediyor. Minumum 12 maç Avrupa'da devam etmek istiyoruz. Bu süreçle beraber 38 tane lig maçı ve ortalama diğer maçlarla 55 maç tekabül ediyor her oyuncu bu maçların tamamında oynayamaz. Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe hep birbiri ile yarış içersindedir. Trabzonspor ekonomik olarak da yarışamaz fakat karakter olarak hep bu yarışın içerisinde devam etmektedir.


Cihan Çanak, yatırım yaptığımız bir oyuncu eksiklleri var. Çok daha fazla süre alacağı zamanlar olacak. Şuan itibari ile doğru gidiyor sizler ve bizlerde dahil bekletileri yukarı çekmeyelim. Bazen 40 yaşınada gelsek hala gelişmemiz gerekir. Şuan çok iyi gidiyor. Harika bir gol attı her seferinde daha üste gideceğini bekliyoruz.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap