SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: ''Çalışacağız ve gelişeceğiz''

Abdullah Avcı: ''Çalışacağız ve gelişeceğiz''

27 Kasım 2023 Pazartesi - 22:37




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sivasspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Önce Sivasspor’u değerlendirmek lazım. Servet hocayla birlikte değişik bir oyuna geçtiler. Ligimizin geçişten en iyi pozisyon bulan takımıydı. Bugün bunu bilmemize rağmen 3 tane geçişten gol yedik. Oyunun başında gol yedik. Biz kaçırdık o top döndü bize. 20. Dakika biz final pası yaparken yine top döndü. Savunmada daha temaslı oyun yapmamız gerekiyor. Bundan sonrası oyuna sadık kaldılar.  Trabzonspor için geriye düştükten sonra kopmaların olduğu ama bugün itibariyle doğru oyunla ve topa sahip olarak rakip ceza sahasında etkili olduk. Devreye de 2-2 girdik. İkinci yarısında da oyunun bir bölümüne hükmettik. Sonrasında da 5-6 tane üst üste 2. Pasta basit kayıplar yapıp rakibi oyuna ortak ettik. Rakibin yine ayağımızdaki toptan geçiş yakalayıp sonuçlandırdığı var. Son bölümde aksiyonların fazla olduğu bir maç oldu. Benim takımlarım son bölümde o pozisyonu vermez. Bugün bardağın dolu tarafı kırılmaların çok olduğu Trabzonspor’dan reaksiyon veren Trabzonspor’a döndük.  Çok çalışacağız. Çok tekrar yapacağız. Elimdeki bazı oyuncu grubunun tekrarlarla performansını bir yere çekmeye çalışacağız. Saha güzel. Hava şartları biraz kötü. Taraftarlar belki sevinmişlerdir böyle bir maç seyrettikleri için. Bir antrenör için aksiyonu fazla bir maç. Buradan çıkaracağımız derslere bakacağız. Önümüzdeki hafta Kayserispor’a en iyi şekilde hazırlanacağız. Dışarıdan bakıldığında Mendy çok tekniği yüksek çok cesaretli hamleler. Mendy’i geri çektik. Baniya’nın başına darbe geldi. Ne olur ne olmaz diye bir hamle oldu. Cesaretli, kazanmak için yapılan hamleler yaptık. Teknik kapasitesi yüksek 8’lerin içeride olduğu bir oyundu. Kazanmak istiyorduk tabii ki ama biliyorsunuz son dakika rakip de gol atabilirdi. Bugün reaksiyon bölüm bölüm iyi fakat çok çalışmak ve geliştirmek lazım."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap